Insecure

Assalamualaikum dan selamat pagi dunia !


HAHAHAHA . pagi ni aku macam semangat gila . awal pagi dah blogwalking and wish good morning dekat semua orang . pasal malam tadi tidur awal gila and ended up terjaga pukul 4.30 pagi . and then mata dah cerah tak boleh tidur . jadinya golek golek je lah sampai subuh . and then pagi pagi dah keluar bilik pergi bancuh nescafe and ibu pandang semacam and tanya "ada kawan nak datang beraya ke hari ni?"

apa ingat aku bangun awal sebab orang nak datang beraya jeke ???


........ memang pon selalunya -,-


pernah dengar tak girls bising bising cakap "ah insekyo nyerrr !" insecure = insekyo = rasa tak selamat . cuma ada satu sebab kalau girls dok tweet atau cakap insecure . tu maknanya dia tengah stalk perempuan cantik . tak percaya ? tak percaya sudah !

aku tak tahu kenapa tapi perempuan sekarang , lagi lagi yang hijabster ni , suka stalk other girls dekat twitter or instagram . believe me kami perempuan ni lebih banyak follow perempuan cantik berbanding lelaki hot . kalau scroll instagram tu penuh gambar perempuan cantik je . kalau ternampak gambar perempuan cantik kat mana mana we'll go like searching who the hell she is and stalk all her photos .

haa lepas tu bermula lah drama low self esteem . mula rasa macam ahhh kenapa dia ni perfect gilos . cantiknya comelnya . lagi lagi perempuan bertudung yang cantik flawless body cantik pulak tu . lagi lagi lagi lagi kalau dia tu pandai or bekerjaya . haa rentetan daripada itu lah yang korang tetiba dengar perempuan menjerit insekyoooooonyaaaaaaaa !!!!!! benci aku tengok dia ni ! *sambil terus scroll insta perempuan cantik*




bye dan selamat pagi >,<
Photobucket

6 comments:

  1. Replies
    1. hehe . Ana suka stalk perempuan cantik jugak tak ? (tolong lah cakap ya T_T)

      Delete
  2. salam kenal blog..terjah blog saya ya..http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga . will visit your blog :)

      Delete
  3. so solutionnya jgn follow org cantik...hehehe...
    yg penting self esteem sbnrnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi seronok tengok gambar diorang cantik..
      kalau follow orang tak cantik je nanti diri perasan cantik pulak . hahaha

      Delete

Sila tinggalkan komen anda.. =)