Entry segera , lebih segera dari mee segera


okay ini memang entry teramat sangat nian segera sungguh . (kalau cikgu BM baca ni kompom kene sekeh kepala . melanggar peraturan tatabahasa sungguh) hukhuk , sedihnyaa ~ streamyx rumah princess teddy down lha . tak taw lha apa masalah wiring ke ape . tapi yang penting telefon rumah and internet dua-dua senyap nda ada khabar . sobbsobb . mau online pun tak boleh . da lha princess teddy susah nak dapat keluar bandar . kalau tak boleh online kat cc . 


so , result exam hampir semua sudah dapat . alhamdulillah . addmath saya still lulus . ekeke ~ tapi bila dah tau markah masih terasa tak bersyukur . 67 je . dalam hati ada dua perasaaan . syukur lulus . mati-mati ingat dapat c . satu lagi perasaan , cis , kenapa 67 je ? alang-alang , nape tak A terus . ntah pape . see , sengat tak bersyukur . insaf lha anda wahai husna . yang lain-lain , alhamdulillah semua A- , A , and A+ . just fizik je tak taw result lagi . hope A juga lha kan . doakan princess teddy ye semua . 


hmm , tinggal seminggu je lagi sebelum habis sekolah . eh , seminggu ? bukan ke baru je semalam start form 4 . *okay fine , drama lebih !* huehuehue ~ B-) so , princess teddy dah jadi kanak-kanak form 5 lah yek ? form 5 , SPM , then dah habis sekolah . wahh , terharunya . dah besar aku rupenya . hak hak hak . eh eh , tersyok sendiri pulakk . maaf lha yek . mesti korang dah berbulu anak tekak baca kan . ke ada yang dah nak termuntah . princess teddy boleh sponser sinki ni . eh tak jadi la . sinki mahal . baldi je cukup . murah sikit..


okay stop ! tadi cakap entry segera lebih segera dari mee segera . ni dah macam karangan stok SPM je panjangnya . so , cau dulu . nanti internet dah okay balik baru boleh update . sobsobb ;'(
Photobucket

4 comments:

  1. huhu
    sye plak gune broadband...lagilah lembap gile ! mmg sakit hat je -_-

    ReplyDelete
  2. hebt nyer..kongsi laa akak study..da lame tggu nie

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.. =)