Sayu Hatiku :P


Assalamualaikum and hye peeps :)
Korang pernah tak tiba-tiba terasa sayu ? hahaha . i'm soooo weird tonight . tiba tiba je feeling sayu gitu . tebiat agaknya . atau memang kanak kanak yang baru menginjak umur enam belas memang selalu mengalami gejala sayu hati tak pasal pasal macam ni ek ? =,=''

lebih lebih pulak bila bukak blogger tengok kat design still mereng . nak balas comment entry pun tak boleh . bertambah sayu bila dengar music kat blog sendiri . tetiba terasa lagu fiction ni bunyi dia macam sadis semacam jek . argh ! nehi ! tum pyiar kati ho ?! kenapa rasa macam ni ? 
(okay i'm totally mereng now . sila abaikan )


kadang kadang kan , princess teddy rasa teringin nak ada orang untuk sudi dengar apa princess teddy nak mengeluh . walaupun just perkara yang remeh . contohnye , mengeluh rasa pelik macam ni . but too bad . saya bukan jenis orang yang pandai luahkan perasaan . just pada certain orang je , princess teddy boleh mengadu . and susah sangat nak cari orang macam tu . kadang kadang dah jumpa , tapi tiba tiba hilang . (ape aku merepek ni?) and teringin nak ada orang yang pandai hiburkan hati ni . like , bila tiba tiba rasa macam ni , ada orang yang boleh jadi goo listener and pandai buat rasa ni hilang . ohh , teringin nyer . 

maybe princess teddy seorang yang sangat perahsia . bukan perahsia apa , tapi kalau pasal hati dan perasaan ni (chewah ayat tak menahan!) susah nak share dengan orang . even dengan bff of bf sekali pun , princess teddy jarang share . dengan parent ? lagi lah . entah , rasa janggal nak buat sesi luahan perasaan ni . hahaha . so akibatnye , korang semua lah yang terpaksa baca segala apa yang princess teddy merepek malam ni . padan muka dan selamat malam ;D

P/S : maybe sebab terlalu banyak baca novel jiwang yang hero dia semua pengertian . so teringin nak ada someone yang sentiasa akan cheer me up . hahaha . kesian lah anda Abg Po tak dihargai . kalau terbaca jangan tacing pulak ye . i'm in a mood swing nih .

Photobucket

1 comment:

Sila tinggalkan komen anda.. =)