Blogger Demam ke ?


Assalamualaikum and hye peeps :D
Tak perlu mukadimah kot . Just lurus ke titik . Hahah . Tak faham ? Straight to the point lah .
princess teddy rasa blogger ni demam lah . atau blog princess teddy sorang (sorang ke sekor?) je yang demam ? pasal princess teddy tak boleh nak comment . then nak edit blog pun tak boleh . bila pergi dekat design , page element jadi pelik . tak boleh nak click apa apa . dah la gamba dia jadi separuh je . wuuu ~ sadiss T_T

kenapa ya ? blogger korang jadi macam tu jugak tak ? comment pliss . tapi saya tak dapat nak balas la . huhu . sedihnya ;'(

P/S : mana Abg Po ni tak balas balas mesej.... -,-
Photobucket

1 comment:

  1. ala ,,
    lama-lama nanti elok la tu ,,

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.. =)