FREEBIES : Assalamualaikum

ehem ! Testing testing 123..
anak siput terkedek-kedek ,
penat mengesot rehat sekejap , 
hari ni terajin pulek ,
so buatkan freebies untuk korang sume .

*jangan banyak cakap . suka hati akulah pantun aku*

ok , hari ni princess teddy nak kasi freebies untuk korang semua . so , kalau tak malu ambik lah ye . hehe . tak mintak bayaran pun , tapi kalau nak bayar pun boleh jugak . ni no akaun : XXXXXXXXX #princess teddy pun tak taw nombor akaun sendiri . pasal buku bank bonda yang pegang . kad debit pon tadak . sadiss :'(


 http://i868.photobucket.com/albums/ab241/syimah0/ass.jpg

http://i868.photobucket.com/albums/ab241/syimah0/ass3.jpg

http://i868.photobucket.com/albums/ab241/syimah0/ass4.jpg

http://i868.photobucket.com/albums/ab241/syimah0/ass2.jpg

http://i868.photobucket.com/albums/ab241/syimah0/ass5.jpg



 okeh ? boleh pilih yang mana korang suka . klick mana-mana then boleh save as . atau , ambil je URL yang princess teddy bagi tu . then bila nak letak gamba click insert image---> from a URL---> letak URL yang korang copy tadi .


\kalau korang choomel dah ambil comment lah . kalau korang gojes pulak dah ambil sila kreditkan ye/

Photobucket

38 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. nk satu..husna:amek la..amek sume pon xpe! aku:yeay!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,saya ambil satu. ^_^ Terima kasih.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum akak, saya ambik satu yeer ^^

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.. =)