Berjimba. Lagi.

bubbles | Tumblr

Assalamualaikum :3
 
So , Ahad lepas aku pergi berjimba di mid valley. lagi. konon-konon nak pergi cari buku kan , tapi last last pergi main bowling , mencekik , pergi daiso , dah balik . pasal kawan cakap kat MPH tak ada buku rujukan yang kami nak cari . so buat apa buang masa pergi cari lagi kan . baik masa yang ada kami pergi berjimba . muahaha .
 
 
actually , malu nak cakap . tu la first time aku main bowling . hik hik . so memang blur blur je la masuk dalam tu . dah la tempat tu gelap . dah macam disco je lampu kelip kelip . selalu aku rasa tempat main bowling terang benderang . tak tahu apa motif dia buat tempat tu macam in space . nama pun cosmic bowling .
 
so masuk masuk aku just follow je Ika and Fadhilah . pergi ambik kasut semua . then sampai sampai line tetiba diorang pergi isi nama aku as first player . i was like.... eh ? jangan la ! aku dah la tak pernah main . sure tak reti ! then kena paksa jugak . as a beginner , follow je lah . nasib T_T
 
time nak baling (haha , baling ke??) tu memang angkat pakai dua tangan la kan . berat nak mam kot bola tu . then baling baling , ok la . dapat la jatuh enam pin . lepas tu baru pandai baling pakai satu tangan . then yang seterusnya , err... tak sangka aku terer jugak main bowling ghrupenye . muahaha . siap ada yang dapat strike lagi . peh peh peh *clap clap*
 
and si Fadhilah yang tukang ajak main bowling tu , ingatkan pro . tapi asyik asyik masuk longkang je . hahahaha . last last aku yang first time main ni yang menang dapat nombor satu *wink ^^* patutnya diorang kena belanja aku makan . haha . harap maaf ada sedikit unsur riak di sini . ekekekeke ~
 
konklusinya , tangan aku lenguh lenguh sengal lepas main bowling . rasa macam pergi angkat berat doe . pasal aku suka guna bola berat . tak best kot pakai bola ringan . momentum kurang . then nanti sampai hujung dia tersesat jalan masuk longkang . kalau pakai bola berat sure berada di jalan yang lurus sampai masuk lubang . ini satu tips ye anak anak . hahak . padahal baru sekali main bowling dah nak bagi tips ajet ajet pro kan . puih !

Photobucket

2 comments:

  1. Apa kamu sering ikut bowling tournament?

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.. =)