FREEDOM


Assalamualaikum
hey you ! yeah you ! you yang tengah buat muka mengantuk baca blog I tu . ye , you la , jangan nak pandang orang belakang pulak . apsal tak jawab salam ? haish , berdosa tau !!

okay , let's begin
dengan ini , beta tuan puteri Husnaland dengan sukacita supereksaitednya mengumumkan , FREEDOM IS MINE . yeah baby ~ *drum roll pliss !

akhirnya akhirnya ~~ dah lepas azab SPM . siyes SPM ni memang buat mata sembap , muka ngantok , jari terseksa , badan lenguh , dan yang paling penting sekali , otak meletops . ohh , ini bukan rancangan meletops yang ada neelofa tu ya . ini siaran langsung dari berita tergempar diraja Husnaland . eh , apa yang aku karutkan ni -,-

haih , petang tadi dah pulangkan semua buku teks . ok tipu , tak semua . The Curse hilang . macam mana la boleh hilang . padahal tak pernah baca pun buku tu . err . yang penting lega ! no more buku teks sekolah . ahakk . no more pakaian seragam , no more hijau PSS , no more stoking putih tapak hitam , no more kasut sekolah line seven , no more...no more..

dan no more tiru homework Abang Po . no more kacau dia tidur dalam kelas . no more pijak kasut dia yang sebenarnya tak pernah berkilat pun . no more main kejar-kejar pasal dia bawak lari kasut . no more main kerusi roda Faiz sama sama , haha tak senonoh perangai macam tak de benda lain nak main . no more makan cornetto dekat koop . no more jalan kaki balik sekolah sama-sama . no more... no more...

rasa macam baru je semalam daftar masuk sekolah menengah . ghrupenye mok cik dah habis sekolah . terasa macam tua sangat diri dahku sekarang . bukan lagi kanak kanak sekolah . uhuk uhuk . but isokey , I awet muda . ahakk . nanti bila orang tanya , ohh , dah habis sekolah . time tu baru lah tersedar yang diri ni dah besar rupenya . dari segi umur la , bukan saiz . teeheee ~
lepas ni , nak pulun buat semuaaaa benda dalam list-to-do-afterspm haku tu . yeah !

oh yea , one more thing . sempena ke-freedom-an I , saya nak bagi korang semua satu tawaran hebat . uuuuu , bunyi macam gempak sangat je . haha . x x , ini bukan giveaway . you nak give away , you can go away . I tak de duit . krohh krohh .

ok ok , back to the point . saya ada jual teddy bear gilapunyabesargedabak . with a very really super duper triper wow price .

mempersembahkan ~~


tadaaa ~ i'm selling the bear okay , tiga kanan . not the chick yang kiri pakai baju hijau tu . yang tu mahal , harga ikut kilo . sekilo RM15 . ahaha .

well , siapa siapa berminat boleh pm saya di facebook . JANNA CUNA okay nama facebook beta . huhu . atau just tinggalkan comment di sini .

pilihan warna tiga tu la . dark brown , brown and white . ada dua saiz .
1.2 meter : RM150
1.6 meter (which is much taller than me -,-) : RM190
penghantaran ke semenanjung is free yuh . sabah sarawak plus RM10 .

so , tolong bagitau mak kakak bini adik sepupu adik ipar anak sedara atok nenek pasal ni . hehe . best price ok . memang susah nak dapat harga ni untuk bear sebesar ni . kalau dekat kedai pun RM200++ .

Photobucket

2 comments:

  1. tahniah , kakak lepasan SPM . hehehe

    ReplyDelete
  2. kat kedai Rm250-Rm350 seekor tu yg 1.2m :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.. =)