Bekalan tenaga untuk SPM



Assalamualaikum...
eh eh eh , countdown SPM tinggal berapa hari lagi ya ? what ?? negative empat hari ?? pfftt *sekeh kepala sendiri*
ok fine . terima hakikat . SPM dah start dah pun . dan terima lagi hakikat . disebabkan fokus untuk SPM haruslah blog ni bersawang . aceyh , konon study . ye la tu husna . study . pfftt lagi sekali .


hari ni tak nak share pun pasal paper SPM yang yang lepas . satu fakta yang anda anda dan anda semua harus tahu , soalan susah . sangat susah . aras tinggi kot . bertawakal je lah wahai calon PMR dan SPM 2012 sejagat . huuu ~ T_T

hari hari ni princess teddy nak share pasal preparation seminggu sebelum SPM . yeah ! eksaitednye nak cerita ni . ngehehe .


Rabu , 31 October 2012

Majlis graduasi sekolah . Hoi , hari ni graduasi . minggu depan SPM . tersangat lah graduasi . haha . tak patut langsung . tapi tak patut tak patut pun , haku dressup macam mak datin jugak . over betul pakai merah merah . mujur pagi tu masih ada kesedaran untuk batalkan niat curi curi tenyeh gincu merah ibu . kalau tak.... asdfghjkl

yang atas tu , terima sijil graduasi .
yang bawah tu , i dapat anugerah pelajar paling kiut . harap jeles -..-''
p/s : aku tak tau topi apa dia pakai . tapi macam best je . kat mana ada jual ek >,<


heh , ayah ni memang tak berbakat dalam dapatkan angle shot yang hebakk . setakat nampak pipi , tak nampak muka chomel haku nak buat apa . ceyh !

untuk gambar lebih lanjut , sila tunggu lain hari . malas nak upload . huhuhu

yang penting , lepas je habis majlis graduasi ni , semua kanak kanak serta mak bapak sejagat pulun berambus pergi dewan makan . sebab apa lagi kalau bukan untuk mencekik . acara macam ni , haruslah semua orang kejar dewan makan tu macam ayam dalam tray tu nak lari . rilek la bhai . tapi aku pon kejar ayam tu jugak . huahuahua .

Khamis , 1 November 2012

Jamuan KGKT pulokk . memandangkan dahku gadis yang sedang berdiet abad ini , mana mungkin aktiviti menternak lemak macam ni nak miss . hoi , siyes seronok . memang makan tak ingat sampai bulat perut , terjojol pusat , serta mengalami sindrom tidur terlentang sebaik saja balik dari majlis . 


jujur , ni bukan semua yang haku makan . tapi ada lagi sebenarnya . tapi tak muat skrin nak snap .
ada rojak , mee udang , mihun sup , nasi ambang , koktail , sate , kek sepuluh jenis , ais krim mingo mingo , air asam air anggur , air sarsi .
err , semua sekali haku bedal...

 makanya wajibul ghunnah pakai dress . justeru , orang tak nampak sangat pusat terjojol . hahaha

Jumaat , 2 November 2012

dekat sekolah , ada rehat minda . orang lain rehat minda pergi lawatan . buat majlis agama . forum perdana ke . kami rehat minda , majlis menternak lemak . lagi . baru dalam pukul lapan lebih , cikgu dah ajak kami semua mencekik nasi lemak and nasi impit dekat dewan makan . konon cakap nak makan sikit je . kenyang lagi pagi pagi . sekali , nahh hambek . kaut nasi macam tak makan seminggu -,-''

balik sekolah , bersiap siap pulak nak pergi jamuan kelas .

opss , kantoi recycle shawl malam semalam . kekeke ~


ni baru pemanis mulut sebenarnya . balum masuk main cost . haha . 
ni gambar cilok dari fb kawan je act . gambar dalam DSLR , esok lusa tulat insyaallah i upload .

SABTU , 3 November 2012

patutnya cikgu Che Wil nak buat makan makan . nak masak sup ekor . tapi batal atas sebab sebab tertentu . fuhh , syukur . kalau tak.... cukup sampai hari isnin 5 Nov aku jadi calon hospital . masuk ward sebab obesiti secara mengejut .


dan sekarang pun , balik je rumah dari habis exam , terus call ibu . suruh belikan nasi goreng tutt , nasi goreng teettt , mee goreng tott setiap hari . lapar sangat gamaknye . habis tenaga dok perah otak . huahaha . haish , selalunya oranng gemok lepas habis SPM . tapi aku ni ada harapan jadi montel semasa SPM . lepas SPM.... erkkk... tak sanggup nak bayangkan betapa bulat comelnye dahku .
Photobucket

1 comment:

Sila tinggalkan komen anda.. =)