cubaan pertama . sekali cuba pasti nak lagi .

okay , ape yang skali cuba pasti nak lagy :s: KFC :s: Mc D :s: Pizza hut :s:
erk , terasa lapar la plak . huh... :face25:

ni cubaan pertama princess tedy lukis doodle . ehehe . (pasang muka bangge)
oke , yang ni tak tipu ea . hak cipta terpelihara , jejari:116: (teringat jejari ayam . sedapnye:face26:) bengkok nur jannatul husna yang lakar . ngee ~:face55:

so ape hasilnye :120: yang pasti haruslah huduh tahap langit ke limapuluhtujuh .
sebelum korang scroll down janji dulu dgn princess teddy , jangan gelak guling2 ea . taw :r: sape gelakkan doodle saye , siap kaw :119: :face3:


yang ini no komen . hahak . bese lha , orang kuat brangan , so terhasil la doodle macam ne :face65:.


x kemas lah . lukisan x sharp . so ble warne pun jadi lha ini macam . nak taw ini sape :s: ni la cik MIMIEY EVANS :face68:. kenape rambut dye pelik , sebab dye baru saje warna rambut dye kale purple kat depan guna warna luna .

same x :120: haha:face64:



yang ini pulak .... korang pikir lha sendiri sape . wakaka :face56:








2 comments:

  1. cantek ! yang last tuh macam kenal je . wakaka ! xD

    ReplyDelete
  2. ahaha , kenal ? diam2 sudaa . ngee~

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.. =)