Cincin ukir nama ?



teeettt ~ saje nak tayang . ahak ahak XD
*nampak tak bintat kat tangan tu ? kesan gatal --'*

sepuluh hari sebelum , ada orang tanya pasal mana nak cari cincin silver yang boleh ukir nama tu . (dah sepuluh hari baru nak jawab . booo husna boooo) So i guess it's something like this kot...

maaf Abang Po jual nama jap . ni je yang haku ada . kehkehkeh ~

susah la nak balas kat chat box di blog dia . pasal tau tau je lah kan *cough* saya ni *cough* tak reti nak jawab dalam satu perenggan je . nak menjawab tu haruslah satu entry macam ni . ahahak . so harap si tuan yang bertanya tu sedar la akan kewujudan entry ni . huuu , ayat tacing . haha .

act , cincin ni bukan I pun yang beli . ada orang kasi :3 . tapi konon letak nama dia . errr -,- . and yang nama I ada dekat dia . nak bajet sweet lettew . tapi tak lah dapat membajet sweet sangat . pasal ada orang tu dah hilangkan cincin tu beberapa bulan kemudian . adakepatut pergi golek sekali cincin dalam washing machine . memang already gone lah kan . huuu T^T

tapi selalunya cincin macam ni ada jual dekat tepi tepi jalan . ahaha . siyesly , memang jarang jual dekat kedai . kalau nak cari , boleh cari dekat tepi pantai , selalunya ada banyak orang jual gift , haa , banyak jugak lah orang jual cincin gelang semua tu . and selalunya ada dekat situ . or kalau korang pergi tempat tempat yang selalu orang melancong macam cameron highland ke , dekat pasar malam dia belambak lambak orang jual selain daripada stoberi jagung jeruk limau bantal keychain , ohh nak pergi cameron lagi !

so kalau nak cari , cari je dekat area area macam pasar malam or stall tepi jalan tu . kalau nampak macam ada jual cincin gelang banyak banyak , ace try test tengok sikit . kadang kadang ada . so , itulah jawapannya . ahak . panjang gila kan . padahal ringkasan nya ada dekat pasar malam or tepi pantai je . tapi disebabkan aku yang menjawab , nahh , lima perenggan . hoho ~


Photobucket

2 comments:

  1. teruknya ,, hilang kat washing machine ? mende ntah .

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.. =)