p0st ini khas buwt ANDA yg saya x ske.!



hey ANDA !
MyEm0.Com
ya,, anda lah.! anda yg comel lg hensem lg baek lg berbudi bahasa lg bersopan lg menjaga aib org lg mnjage batas sesame umat....
nak contoh.?
xpe.. sy bg BUKTI tros.. MyEm0.Com


 anda mmg suke lalu kt koridor aspuri sambil menjeling2 suasana  dlm dorm. sedangkn anda taw yg pastinya budak2 sedang berbaring kepenatan dan kepanasan. da pastinya slalu pakai simis jep.. kan anda boley tugaskan warden pompuan yg round.


 anda mmg slalu memberi ucapan beruncur lucah setiap kali ad rokol.. contohnye, b'ckap secara umum tentang saiz bra wanita.. adakah itu melambangkan karisma seorang guru sekolah bestari ?


 anda suke memandang merenung (lebey tepat lagy) pelajar pompuan dgn renungan yg lain mcm. ntah kat mne anda tgk sy pon x taw la.

 anda suke membuka aib seseorang di khalayak ramai

 anda mmg suke menceroboh masuk ke dlm dorm aspuri tanpa memberi notis atau amaran terlebey dahulu. kalo ye pon, bg la warning dlu.. bg org sempat pakai dan sarung ape yg patot. ini tidak,, bile org lari masok tandas sbb NAK PAKAI TUDUNG , anda kejar sampai tandas dan ckp kenapa lari.? hey, anda x skolah ke.? kate bini ustazah,, WTF??
x cukup dgn itu,, anda sesuke haty memukul blakang hamba allah berkenaan dgn tangan. ini mmg salah satu contoh terbaek dlm menjage adab dan batas sesama bkn muhrim ya warga husnaland sekalian.!

 anda suke menuduh pelajar yg bukan2 tanpa menyelidik dahulu.. yg lg bez,, anda umum di khalayak ramai tros sedangkn empunya body x bersalah.

 anda mmg talam , dulang , periuk blange serta mangkuk tingkat yg ad bertrilion2 muke.! depan kami anda cakap sambil menyumpahkan seranah, mencarot carot., depan pengetua ,, nasihat dgn penuh sopan dan berhemah. suara mendayu dayu mengalahkan SITI NURHALIZA.!


slame ni princess teddy x penah carik pasal dgn anda , so kenapa anda nak carik pasal dgn princess teddy ? adakah anda sudah GILA kerana banyak sangat melucah ?
ya,, mungkin juga..


kepada sume,, 'ANDA' itu telah menyebut name sy di depan sume warge ostel.. kalau sebut dgn baek x pe.. ni x,, huh.!
mse tuh,, dye maw carik sumone yg bernme husna.. (sorang budak form1) lepas 2 ad la unknown ni ckp husna x dok ostel.. (kerana unknown 2 xtaw ad dak form 1 yg nme husna gak) then, 'ANDA' 2 ckp.. "bukan husna form 4 yg menggatal 2" (princess teddy dpt bygkn cara tenuk di ckp dgn intonasi dan lengguk suara yg menjengkelkan 2)
jd hary ni,, agak ramai yg mengkabarkan kepada princess teddy kejadian smalam dan mmbuatkan beta jd murka.


saya di sini bukan ingin mengutuk. tapi adakah princess teddy terlalu gatal.? 


penah ke sy ditangkap berdating di sekolah? 
penah ke sy bercinta sampai angau hingga pelajaran merosot.? bkn nk bangga tp result sy antara yg terbaek dlm tingkatan
penah ke sy bermesra mesraan dgn si dye di khalayak ramai?
penah ke sy berpegangan tangan atau berdua duaan.?
penah ke sy bergayot mlm2 ni public phone sambil tersenyum2 dan terpusing2 sampai terbelit wayar talipon hingga kene sound dgn exco.?
penah ke sy mengorat 'ANDA' atau anak2 lelaki 'ANDA' yg berderet2 sampai x muat rumah 2.?
dan penah ke sy menyakiti anak anda walaupon mulut anak anda semuanya mcm tenuk nak branak.?
 LASTLY, PENAH KE SY MENGEDOG BINI 'ANDA' SAMPAI KENE BALING SLIPER MAHAL 'ANDA' 2.?


depan sy 'ANDA' senyum2,, baek2.. siap boley usik2 lg sy dgn dye.. blakang sy 'ANDA' ckp sy gatal.. ternyata 'ANDA' mmg seorang yg b'muke dan HIPOKRIT.!




jadi,, sampai di sini sahaja dulu ucapan sy pada petang ini. dengan ini, sy merasmikan PROGRAM BOIKOT 'ANDA' BUAT SELAMA-LAMANYA. mahu sertai sy.? sila hubungi talian tertera sama ada di comment blog, facebook, atau mne2 je. 






credit to~ ENCIK KAMARZAM (yg princess teddy yakin dan pasti DIBENCI oleh seluruh warga asrama 


SANGAT HENSEM KAN DYE.?? 




4 comments:

  1. wlapun x duk ostel mase time die , tapi tetap x suke die . ahaha ..

    ReplyDelete
  2. haha.. bagos2 k.myra.! jom join sy boikot dye.. ngee~

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda.. =)